? Słynne przepisy krajów Europy
? Przystawki, obiady i desery
? Wspaniałe fotografie potraw
Od orzeźwiającego hiszpańskiego gazpacho, przez słynną bułgarską sałatkę szopską, po sycącą grecką musakę. Daj się uwieść włoskiemu tiramisu, zasmakuj w portugalskich krokietach z dorsza, poczęstuj rodzinę chrupiącym gruzińskim chaczapuri. Zaproś przyjaciół na francuską tartę lotaryńską lub szwedzką zapiekankę o intrygującej nazwie Pokusa Janssona. Wybierz się w kulinarną podróż i odkryj najsłynniejsze potrawy Starego Kontynentu z nową publikacją ExpressMap ?Kuchnia Europy?. Dzięki dwustronnej laminacji nie pobrudzi się ona podczas gotowania. Co więcej ? łatwo i wygodnie składa się do poręcznego formatu, więc nie zajmie wiele miejsca w kuchni.
ExpressMap prezentuje nową laminowaną serię flexicon. Setki tematów, dziesiątki dziedzin i jeden wspólny mianownik ? praktyczność. Wygodne w użyciu, nieprzemakalne, lekkie i poręczne publikacje sprawdzą się w każdych warunkach: nad jeziorem, w górach i w kuchni. Do tego są wyjątkowo trwałe i odporne na zabrudzenia. Seria obejmuje tytuły, którymi zainteresują się zarówno dorośli, jak i młodsi czytelnicy. Rzetelna wiedza, unikatowe ciekawostki, kolorowe fotografie i rysunki pobudzające wyobraźnię ? publikacje flexicon są niezastąpione w domu i w terenie!
Szczegóły
Tytuł: Kuchnia EuropyWydawnictwo: ExpressMap
Seria: Flexicon
ISBN: 9788380463103
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 2
Format: 9.8x22.3
Oprawa: Folia
Waga: 0.08 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Jeżycjada. Feblik. Tom 21
Akapit Press
Pędzle 1876-S A
PENWORLD
Dieta bezglutenowa
ExpressMap
Witaminy i minerały
ExpressMap
Ryby
Dla wędkarzy i nie tylko
Dla wędkarzy i nie tylko
ExpressMap
Ptaki
ExpressMap
Grzyby
ExpressMap
Drzewa
ExpressMap
Jeżycjada. Ciotka Zgryzotka. Tom 22
Akapit Press