Za każdym razem, kiedy badania wykazywały alarmujące wyniki zawartości ołowiu, aluminium, wolframu, rtęci i arsenu oraz innych toksycznych składników w codziennych pokarmach, w zdrowej żywności, w smakołykach dla zwierząt, jak również w certyfikowanej żywności organicznej, reakcja producentów była zawsze taka sama: Nie mów o tym nikomu!. FRAGMENT Amerykański naukowiec MIKE ADAMS przerywa zmowę milczenia na temat tego, czym tak naprawdę karmią nas producenci żywności, suplementów diety, witamin, szczepionek i kosmetyków. Wielkie koncerny spożywcze oraz środki masowego przekazu, które utrzymują się z reklam produktów spożywczych i suplementów, zmówiły się, aby nie ujawniać dowodów naukowych i ukryć przed opinią publiczną szokującą prawdę na temat jedzenia. Prawdę na wagę naszego zdrowia i życia. Z książki dowiesz się: czym skażone są żywność, suplementy diety, produkty ekologiczne, kosmetyki oraz karma dla zwierząt; jaki ma to wpływ na nasze zdrowie i życie co jeść, a czego unikać jak odtruć zatruty organizm MIKE ADAMS naukowiec, publicysta, wielokrotnie nagradzany dziennikarz śledczy. Założyciel i redaktor portalu NaturalNews.com, twórca FoodInvestigations.com, HealingFoodReference.com, HonestFoodGuide. org i kilku innych serwisów poświęconych tematyce zdrowia naturalnego.
Szczegóły
Tytuł: Ukryte toksynyPodtytuł: Żywność, która truje
Autor: Mike Adams
Wydawnictwo: Esprit
ISBN: 9788365706973
Tytuł oryginału: The Hidden Toxins Lurking in Your Food and How You Can Avoid Them for Lifelong Health
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 372
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: Miękka
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Żyję z chorobą Parkinsona
PZWL Wydawnictwo Lekarskie
Osioł w okularach czyli jak przejrzeć na oczy
Studio Astropsychologii
Pełna MOC możliwości
Onepress