Proponujemy Państwu zestaw trzech zeszytów, w których ujęte są zagadnienia dotyczące materiału objętego całym cyklem nauczania. Dla nauczyciela jest to instrument badania stopnia opanowania wiedzy przez ucznia oraz umiejętności samodzielnego myślenia, kojarzenia faktów i wykorzystywania zdobytej wiedzy.
Szczegóły
Tytuł: Technologia gastronomiczna 2 Zeszyt ćwiczeńAutor: Krzyżanowska Wanda
Wydawnictwo: Rea
Kod paskowy: 9788371412356
ISBN: 8371412355
Kategoria: Podręczniki
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: ćwiczenia
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 46
Format: 16.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.09 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Encyklopedia religii Tom 6
Wydawnictwo Naukowe PWN
Córka Galileusza
Rebis
Żeglarz jachtowy
Alma-Press
The man from nowhere
Cambridge University Press
Bóbr i jego żeremie
LektorKlett
Jak lepiej jeździć konno z płytą DVD
Galaktyka
Berlitz Rozmówki hiszpańskie ze słowniczkiem
Langenscheidt