Zobacz jak można doskonale przechować i zachować na dłużej sezonowe owoce i warzywa, ryby, mięso?
Jak najlepiej przechować żywność, by zachowała smak, zapach i apetyczny wygląd? Solenie, konserwowanie, kiszenie
Praktyczne rady i pomysły na zdrowe, bezpieczne konserwowanie mięsa, ryb, nabiału. Mrożenie, wędzenie, wekowanie
Jak zatrzymać lato, przygotowując przetwory z owoców
i warzyw na zimę?
Suszenie, przygotowywanie konfitur, kandyzowanie
Mnóstwo przepisów na smaczne, znane i zupełnie odkrywcze przetwory.
Jak najlepiej przechować żywność, by zachowała smak, zapach i apetyczny wygląd? Solenie, konserwowanie, kiszenie
Praktyczne rady i pomysły na zdrowe, bezpieczne konserwowanie mięsa, ryb, nabiału. Mrożenie, wędzenie, wekowanie
Jak zatrzymać lato, przygotowując przetwory z owoców
i warzyw na zimę?
Suszenie, przygotowywanie konfitur, kandyzowanie
Mnóstwo przepisów na smaczne, znane i zupełnie odkrywcze przetwory.
Szczegóły
Tytuł: Przechowywanie i konserwowanie żywnościAutor: Lehari Gabriele
Wydawnictwo: Multico
Kod paskowy: 9788370734367
ISBN: 83-7073-436-7
Tytuł oryginału: VORRATSHALTUNG: FRISCH HALTEN EINFRIEREN KONSERVIEREN
Język oryginału: niemiecki
Tłumacz: Rachańska Ewa
Języki: polski
Rok wydania: 2006
Ilość stron: 128
Format: 12.8x19.1cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.17 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Alpy austriackie snowborad narty
Pietruska & Mierkiewicz
Wirusowe zapalenie wątroby
PZWL Wydawnictwo Lekarskie
Paryż
GEOCENTER
Dwa osiołki
Pax
Międzynarodowe stosunki gospodarcze Teoria wymiany i polityki handlu międzynarodowego
Wydawnictwo Naukowe PWN
Powiat Koniński. Mapa turystyczna
Cartomedia