Książka p[omyślana jest jako podręcznik przeznaczony dla przyszłych adeptów sztuki kulinarnej.
Składniki żywności, podstawowe techniki sporządzania potraw, metody obróbki cieplnej, zioła i przyprawy, warzywa, zupy i sosy to wszystko znajdziesz w tym podręczniku.
Składniki żywności, podstawowe techniki sporządzania potraw, metody obróbki cieplnej, zioła i przyprawy, warzywa, zupy i sosy to wszystko znajdziesz w tym podręczniku.
Szczegóły
Tytuł: Technologia gastronomiczna część 1Autor: Arens-Azevedo Ulrike
Wydawnictwo: Rea
Kod paskowy: 9788371410703
ISBN: 83-7141-070-0
Kategoria: Podręczniki
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2
MEN: 16/98
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Języki: polski
Rok wydania: 1998
Ilość stron: 168
Format: 20.0x27.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.34 kg