Pyszne i zdrowe łakocie dla tych, którzy muszą unikać niektórych substancji, a także dla tych, którzy ciągle poszukują nowych smaków. Ponad 70 receptur na doskonałe ciasta i desery bez glutenu, mleka, jajek czy cukru. Dodatkowo zbiór porad, jak zastąpić trudne składniki w codziennych przepisach. Jeszcze nigdy słodkości free nie były tak smaczne!
Odbiorcy
- osoby, które muszą unikać glutenu, mleka, jajek czy cukru
- wszyscy, którzy uwielbiają słodkości
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę
- zawiera ponad 70 przepisów na słodkie desery i ciasta
- oraz propozycje ich różnych wersji
- podana wiedza pozwala na wyeliminowanie ze składu przygotowywanych słodkości: glutenu, mleka, jajek czy cukru
- w poradniku znajduje się wiele pogłębionych zagadnień dotyczących między innymi możliwości zastąpienia w przepisach na słodycze problematycznych składników spożywczych
- pozwala prowadzić naturalną, prostą i bogatą w smaki kuchnię
- zawiera piękne, kolorowe fotografie gotowych łakoci
Szczegóły
Tytuł: Free Słodkości bez glutenu, mleka, jajek, cukruAutor: Rosella Venezia, Gabila Gerardi
Wydawnictwo: Jedność
ISBN: 9788379718009
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 192
Oprawa: Twarda
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Internat
Czarne
Bardzo głodna gąsienica
Tatarak
Chłopcy z Placu Broni
Nasza Księgarnia
Polowanie na mordercę
Filia
Gdy powrócił spokój
Szara Godzina
Gad Spowiedź klawisza
Wielka Litera
Brud
Pauza
Matki i córki
Marginesy
Dziadek Władek
O Broniewskim Ance i rodzinie
O Broniewskim Ance i rodzinie
Prószyński i S-ka