Codzienne przygotowywanie posiłków dla domowników wymaga od każdej pani domu nie lada pomysłowości. Trzeba przecież sprostać takim wymaganiom, jak racjonalne żywienie i pogodzić je z chronicznym brakiem czasu. Stosując się do reguł zawartych w niniejszej książce można osiągnąć znaczne oszczędności czasu i trudu, na przykład, gotując potrawę w podwójnej ilości, a następnego dnia drugą część, poddając niewielkiej modyfikacji. I tak z tradycyjnych kotletów schabowych można sporządzić kotlety w sosie chrzanowym bądź śmietanowym, a ze zwykłej sztuki mięsa - budyń ziemniaczany z gotowanym mięsem lub faszerowaną cebulę.
Szczegóły
Tytuł: Jedna potrawa - kilka dańAutor: Adamczewska Barbara
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Seria: BIBLIOTECZKA PORADNIKA DOMOWEGO
Kod paskowy: 9788374693158
ISBN: 83-7469-315-0
Języki: polski
Rok wydania: 2006
Ilość stron: 96
Format: 14.0x20.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.095 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Portret damy
Świat Książki
Morawagin
Noir Sur Blanc
Księga Świętych
Niezwykłe historie ludzi wiary
Niezwykłe historie ludzi wiary
Wydawnictwo M
Snapshot New Intermediate Students' Book
Longman Pearson
Kolorowa bajka
EZOP Agencja
Filozoficzny dyskurs nowoczesności
Universitas
Summer Garden Murder
Kensington