Chleb na ciemnym piwie, na kwaśnym mleku, z jogurtem, pietruszką lub anyżkiem moda na domowe wypieki powraca. Dzięki tej książce możesz samodzielnie upiec wspaniałe chleby: z ziarnami, ziołami, wiejskie na naturalnym zakwasie. Będą idealne na kanapki z wędliną, serem czy świeżym twarożkiem. Szwedzkie bułki z cynamonem, prowansalskie podpłomyki z szafranem lub niemieckie precle możesz podać na podwieczorek. Niebanalnym dodatkiem do sałatek mogą być pieczywa słodkie z tartymi jabłkami, figami i orzechami.
Pieczenie tych rarytasów nie jest trudne, a na ciasto nie potrzeba wielu składników. Podając samodzielnie upieczony chleb, mile zaskoczysz swoich gości.
Pieczenie tych rarytasów nie jest trudne, a na ciasto nie potrzeba wielu składników. Podając samodzielnie upieczony chleb, mile zaskoczysz swoich gości.
Szczegóły
Tytuł: Chleb. Domowy wypiek w.2017Autor: Ulrike Skadow
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788377738368
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 72
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Piekę chleb! I Ciastka!
Słowne (dawniej Burda Książki)
Chleb
Domowa piekarnia
Domowa piekarnia
Pascal
Mocno mnie przytul
Mamania
Jaglany detoks
Pascal
Jaglany Detoks
Kolejny krok
Kolejny krok
Pascal