Outlet: uszkodzenie okładki bez wpływu na treść
Książka została przygotowana przez grono specjalistów - naukowców zajmujących się żywieniem oraz szefów kuchni. W części pierwszej zostały omówione zasady organizacji kuchni, możliwość jej wyposażenia oraz sposoby obróbki żywności. Druga część książki to zbiór przepisów i porad kulinarnych.
Książka została przygotowana przez grono specjalistów - naukowców zajmujących się żywieniem oraz szefów kuchni. W części pierwszej zostały omówione zasady organizacji kuchni, możliwość jej wyposażenia oraz sposoby obróbki żywności. Druga część książki to zbiór przepisów i porad kulinarnych.
Szczegóły
Tytuł: Kucharz & Gastronom Vademecum (Uszkodzona okładka)Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375444780
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 680
Format: 20.5x29.5cm
Oprawa: Twarda z obwolutą
Waga: 1.771 kg