Dlaczego warto spożywać białka roślinne? Z tej książki dowiesz się, co jest najlepsze dla Ciebie, dla Twojego zdrowia i dla Twojego smaku! Jak przyrządzić rośliny strączkowe, żeby wydobyć z nich jak najwięcej zawartego bogactwa- białka, którym są wypełnione? Jakie są korzyści z ich spożywania? Jak nauczyć się zamieniać białka pochodzenia zwierzęcego na te zdrowsze, roślinne? Ponad 60 przepisów podzielonych na: przekąski i przystawki, zupy i sałatki, dania główne oraz desery- a przy każdym daniu obowiązkowo podana zawartość białka w jednej porcji. Stek wegetariański, dip bombajski, zielona pizza, sałatka Majów, ragout orkiszowe, niebieskie smoothie białkowe czy kulki mocy- to tylko kilka z wielu zaskakujących potraw, które są przepysznym i niezastąpionym źródłem białka w Twojej kuchni.
Szczegóły
Tytuł: Zielona seria. Tylko białko roślinneAutor: Fern Green
Wydawnictwo: Buchmann
Seria: Zielona Seria
ISBN: 9788328050563
Języki: polski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 160
Format: 14.2x20.2cm
Oprawa: Miękka
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Kalendarz Mikro 2025, kieszonkowy (T-MIKRO-01)
Michalczyk i Prokop
Pułapka pożądania
Oficynka
Nosiciel (wydanie kieszonkowe)
Albatros
Immunitet. Joanna Chyłka. Tom 4
(wydanie pocketowe)
(wydanie pocketowe)
Czwarta Strona
Chemia śmierci (wersja kieszonkowa)
Czarna Owca