Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi gastronomiczne to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach (Dz.U. z?17.02.2012 r. poz. 184) oraz ze stanem prawnym obowiązującym w styczniu 2017 roku.
Szczegóły
Tytuł: Żywienie i usługi gastronomiczne część VIII Usługi gastronomicznePodtytuł: Kwalifikacja t.15
Wydawnictwo: Format-AB
Seria: Żywienie i usługi gastronomiczne
ISBN: 9788389184795
Kategoria: Podręczniki
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Języki: polski
Ilość stron: 280
Format: 16.0x23.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.515 kg
Redakcja: Sawicka Beata, Tul-Krzyszczuk Agnieszka
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Polsko-angielski słownik informatyczny z wymową
Wydawnictwo Naukowe PWN
Career Paths Information Technology Student's Book + DigiBook
Express Publishing
Career Paths Tourism 1 Book
Express Publishing
Nowele
Dragon