Jadłonomia
Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan

Dwie Siostry

  • Rok wydania: 2018
  • Format: 210x165x26 mm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
39,90 PLN
Nasza cena
27,11 PLN
Oszczędzasz 33%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Pierwsza książka kucharska twórczyni „Jadłonomii” – najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej. Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia? Do czego wykorzystać natkę marchewki? Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół? Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek – znanej z programu „Dzień Dobry TVN” autorki „Jadłonomii”, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013. Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

Szczegóły

Tytuł: Jadłonomia
Podtytuł: Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan
Autor: Marta Dymek
Wydawnictwo: Dwie Siostry
ISBN: 9788365341679
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 284
Format: 210x165x26 mm
Oprawa: Miękka

Recenzje