Apetyczna książka napisana z myślą o tych, którzy pragną nauczyć się sztuki czekoladnictwa od samych mistrzów i wykonać we własnej kuchni musy, praliny, ciasta i dekoracje, wszystko na bazie czekolady. Dzięki poradom Omara Busi, znanego cukiernika specjalizującego się w wytwarzaniu czekolady, można łatwo poznać podstawowe sztuczki i techniki profesjonalnego wytwarzania i dekorowania deserów ?czekoladowych?, którym trudno się oprzeć. Odbiorcy - wszyscy, którzy uwielbiają smak czekolady i chcą nauczyć się podstawowych sztuczek wytwarzania i dekorowania ?czekoladowych? deserów - osoby, które chcą poznać przepisy na musy, praliny oraz ciasta na bazie czekolady Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę - zawiera wszelkie informacje dotyczące sztuki czekoladnictwa - można łatwo nauczyć się wytwarzania czekolady od samych mistrzów - poradnik zawiera mnóstwo wskazówek niezbędnych do obróbki czekolady w wielu wariantach - w książce znajdują się przepisy na musy, praliny, ciasta i dekoracje, wszystko na bazie czekolady - dzięki tej apetycznej lekturze można poznać techniki nieodzowne do wydobycia tego, co najlepsze z czekolady
Szczegóły
Tytuł: Czekolada Szkoła gotowania krok po krokuAutor: Francesca Badi, Omar Busi
Wydawnictwo: Jedność
ISBN: 9788379714322
Języki: polski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 256
Format: 19.7x24.1
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Waga: 0.825 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Pierwsza książka o mnie. Dziewczynka
Zakamarki