Czy wiesz, że jadalne są praktycznie wszystkie części roślin? ?Kuchnia roślinna? to intrygujący zbiór przepisów na dania z kwiatów, liści, łodyg, strączków, korzeni i bulw, a nawet warzywnych owoców. Znajdziesz tu zarówno dobrze zadomowione w naszej tradycji kulinarnej warzywa: pomidora, ziemniaka czy kapustę, jak i mniej znane gatunki, np. jarmuż czy skorzonerę. Doceń walory kuchni opartej na roślinach z pól, łąk i ogrodów!
Szczegóły
Tytuł: Kuchnia RoślinnaWydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377071793
Języki: polski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 192
Format: 21.9x16.7
Oprawa: Miękka
Waga: 0.485 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
MISTRZ I MAŁGORZATA
Znak
Rok 1984
Muza
Balladyna
Greg
Siła dobrych pytań
Studio Emka
Jadłonomia po polsku
Marginesy
Szadź
Marginesy