"Uwielbiam przygotowywać słodkości i kocham dzielić się nimi z innymi. Uwielbiam też wyzwania i nie boję się podejmować kolejnych prób mimo niejednego fiaska. Dlatego oddaję w Wasze ręce książkę dla mnie wyjątkową, wypełnioną po brzegi recepturami, za którymi kryje się wiele anegdot, osobistych historii i doświadczeń. Mogą z nich korzystać również weganie oraz osoby borykające się z alergiami i nietolerancjami pokarmowymi, m.in. chore na celiakię i z nieceliakalną nietolerancją glutenu. Poza tym nic nie stoi na przeszkodzie, aby z moich przepisów korzystali smakosze lubiący wyzwania. W końcu nie codziennie piecze się ciasto bez mąki albo suszy bezę bez cukru! "
Kasia Karus-Wysocka, autorka książki oraz bloga Cook it Lean
"Życie powinno być słodkie, najlepiej polane lukrem i udekorowane kolorami. Takie będzie, jeżeli każdego dnia zrobisz coś pysznego z tej książki. Gwarantuję, że z tymi przepisami nie doświadczysz nudy, a prawdziwej eksplozji lekkiego, przemyślanego i nietuzinkowego smaku. Kasia stworzyła dla nas coś absolutnie wyjątkowego ? teraz musisz tylko zrobić z tego użytek. Zacznij piec, gotować i najważniejsze: nie zapomnij dzielić się tym słodkim dobrem".
Kinga Paruzel
"Nie możemy oderwać wzroku od fantastycznych fotografii Kasi! Już samo patrzenie na nie powoduje, że ślinianki pracują intensywniej. Książka zdecydowanie znajduje się w czołówce tych najpiękniejszych i najsmaczniejszych. Dodatkowo jej olbrzymim atutem jest fakt, że proponowane desery są bezpieczne dla osób eliminujących nabiał i gluten. Sprawdzone receptury, bogactwo smaków i propozycja podania składają się na "must have" dla każdego łasucha".
Alicja i Dawid Białowąs - Barbell Kitchen
Kasia Karus-Wysocka, autorka książki oraz bloga Cook it Lean
"Życie powinno być słodkie, najlepiej polane lukrem i udekorowane kolorami. Takie będzie, jeżeli każdego dnia zrobisz coś pysznego z tej książki. Gwarantuję, że z tymi przepisami nie doświadczysz nudy, a prawdziwej eksplozji lekkiego, przemyślanego i nietuzinkowego smaku. Kasia stworzyła dla nas coś absolutnie wyjątkowego ? teraz musisz tylko zrobić z tego użytek. Zacznij piec, gotować i najważniejsze: nie zapomnij dzielić się tym słodkim dobrem".
Kinga Paruzel
"Nie możemy oderwać wzroku od fantastycznych fotografii Kasi! Już samo patrzenie na nie powoduje, że ślinianki pracują intensywniej. Książka zdecydowanie znajduje się w czołówce tych najpiękniejszych i najsmaczniejszych. Dodatkowo jej olbrzymim atutem jest fakt, że proponowane desery są bezpieczne dla osób eliminujących nabiał i gluten. Sprawdzone receptury, bogactwo smaków i propozycja podania składają się na "must have" dla każdego łasucha".
Alicja i Dawid Białowąs - Barbell Kitchen
Kraj produkcji: Polska
Producent:
Publicat S.A.
ul. Chlebowa 24
61-003 Poznań (Polska)
tel: 616529252
email: publicat@publicat.pl
Szczegóły
Tytuł: Paleo na słodkoPodtytuł: Bez glutenu, bez nabiału i bez cukru. Naturalnie i ze smakiem!
Autor: Katarzyna Karus-Wysocka
Wydawnictwo: Publicat
ISBN: 9788327125323
Języki: polski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 272
Format: 20.5x26.0 cm
Oprawa: twarda
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Matematyka przy okazji. Zadania i testy dla klas IV-VI dostosowane do nowych podstaw programowych
Dolnośląskie Wydawnictwo Edukacyjne
Kosmos i jego tajemnice
Adamada