Prezentujemy przepisy na kolorowe dania kuchni orientalnej. Przyrządzane w woku, pełne zaskakujących smaków potrawy typu stir-fry, a także przysmaki smażone w głębokim oleju, duszone i gotowane na parze.
Szczegóły
Tytuł: Wok dania kuchni orientalnejWydawnictwo: Olimp Media
Seria: Book&Cook
ISBN: 9788377072240
Języki: polski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 112
Format: 14.0x20.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.22 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Tarty i zapiekanki
Buchmann
Deser na ciepło
Olimp Media
Fit desery
Arystoteles
Fit koktajle i shaki
Arystoteles
Zdrowa kuchnia. Slow food
Olesiejuk
Kuchnia wegetariańska
Arystoteles
Wypieki
Arystoteles
Potrawy wielkanocne
Arystoteles