Gotuj jak szef kuchni!
Znany polski szef kuchni Robert Sowa przedstawia restauracyjne przepisy, które możemy przygotować w zaciszu własnej kuchni. Naucz się przyrządzać:
- Pieczoną polędwicę wołową w skorupce ziołowej z białą fasolą
- Pierś indyczą w panco z sałatką włoską
- Crumble z orzechów włoskich z truskawkami, tymiankiem
- Zapiekane naleśniki z kurczakiem, serem pleśniowym i szpinakiem
- Papardele z sosem serowym z brokułami i kaparami
Doskonałe i wyrafinowane smaki podbiją serca twoich gości.
Szczegóły
Tytuł: UcztaPodtytuł: Z restauracji wprost na twój stół
Autor: Robert Sowa
Wydawnictwo: Słowne (dawniej Burda Książki)
ISBN: 9788380534902
Języki: polski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 216
Format: 16.5x21.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.562 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Sałatki Ewy Wachowicz
Ewa Wachowicz Rpomiss
Ewa Wachowicz Ciasta
Promiss
Steve Jobs
Insignis
Krok po kroku z Robertem Sową
Edipresse Polska
Ewa Wachowicz Obiady
Promiss
Przepiśnik Zapisz i ugotuj
Wydawnictwo Olimp