Łatwe przepisy z całego świata na pieczenie: chleba, bułek, podpłomyków
Smaczne i oryginalne pasty, masełka, smalce, konfitury
Jak wyczarować posiłek z czerstwego chleba, jak gotować marmoladę oraz jak sprawić, by pieczywo i pasty nadawały się na podróż
Smaczne i oryginalne pasty, masełka, smalce, konfitury
Jak wyczarować posiłek z czerstwego chleba, jak gotować marmoladę oraz jak sprawić, by pieczywo i pasty nadawały się na podróż
Szczegóły
Tytuł: Pieczywo Smalce masła pasty konfituryWydawnictwo: Muza
ISBN: 9788374950794
Tytuł oryginału: Brot & Aufstrich selbst gemacht
Język oryginału: niemiecki
Tłumacz: Tymińska Marta
Języki: polski
Rok wydania: 2007
Ilość stron: 128
Format: 16.8x20.6cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.385 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Varia T III Jak zostałem recenzentem
Noir Sur Blanc
Zaopatrzenie jak profesjonalnie kupować
Centrum Rozwoju Marketingu i Sprzedaży
Dzieci sierżanta Pieprza
ROSNER & WSPÓLNICY