poradnik dla otwierających restauracji-jak zaplanować zaplecze, urządzić salę dla gości, podpisać umowę najmu.
Szczegóły
Tytuł: Wnętrza w gastronomiiPodtytuł: Poradnik dla osób otwierających swój biznes
Autor: Jolanta Nowak-Wicherska
Wydawnictwo: Euro Pilot
Kod paskowy: 9788394946623
Języki: polski
Rok wydania: 2019
Ilość stron: 200
Oprawa: Kartonowa
Waga: 0.446 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Opowieści z Narnii.
Tom 1-7 (wyd. dwutomowe)
Tom 1-7 (wyd. dwutomowe)
Media Rodzina
Projektowanie doświadczeń w.2
Słowa i Myśli
Architektura racjonalnej Europy / EMG
EMG Ewa Mańkowska-Grin
Rozmowy drugie
EMG
Opowieść. Podręcznej
Wielka Litera