Kiszona kapusta czy ogórki to nie tylko porcja witamin, których brakuje nam w chłodniejszych porach roku, ale też naturalny probiotyk. Kiszonki są mniej kaloryczne niż nieprzetworzone warzywa czy owoce, a kisić można nie tylko kapustę i ogórki ale także inne warzywa a nawet owoce. Najzdrowsze zaś są kiszonki wykonane samodzielnie
W tej książce przedstawiamy zasady przyrządzania i przechowywania kiszonek oraz zestaw przespisów na wyborne przetwory. Książka adresowana zarówno do osób dopiero zaczynających robić przetwory, jak i tych wszystkich, którzy od lat zapełniają swoje spiżarnie pysznościami w słoikach.
W tej książce przedstawiamy zasady przyrządzania i przechowywania kiszonek oraz zestaw przespisów na wyborne przetwory. Książka adresowana zarówno do osób dopiero zaczynających robić przetwory, jak i tych wszystkich, którzy od lat zapełniają swoje spiżarnie pysznościami w słoikach.
Szczegóły
Tytuł: Kiszonki. Samo zdrowieAutor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377073018
Języki: polski
Rok wydania: 2019
Ilość stron: 160
Format: 19.0x23.4cm
Oprawa: twarda
Waga: 0.654 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Papier ksero A4 HP Home & Office
Europapier
Zestaw 2-klasisty - okładki, naklejki (312404)
Panta Plast
Życie piękna katastrofa
Czarna Owca
Suszonki
Zachowaj smak na dłużej
Zachowaj smak na dłużej
Zwierciadło