Nietolerancje pokarmowe nie muszą oznaczać konieczności zrezygnowania z różnorodnej i smacznej kuchni!
Jeśli trzeba przejść na dietę bezglutenową i bezmleczną, przygotowywanie posiłków staje się nie lada wyzwaniem. Trzeba gotować dla całej rodziny i dodatkowo przyrządzać niewielkie porcje niealergizującego jedzenia dla jednej osoby. Pomyśl ? znacznie łatwiej jest gotować to, co będzie smakowało wszystkim domownikom! Nie martw się, jeśli nie masz wprawy ani bogatego repertuaru dań. W tej książce znajdziesz pomysłowe i nowoczesne przepisy na najróżniejsze potrawy z kuchni całego świata. Z łatwością urozmaicisz nimi swój codzienny jadłospis. Może w letni dzień masz ochotę na zieloną minestrę? A w zimowy wieczór postawisz na stole dymiący półmisek zapiekanki makaronowej z aromatycznym sosem serowym? To nieprawda, że desery nie są dla alergików. Wypróbuj receptury na lukrowane babeczki, czekoladowo-malinowe muffinki czy profiterolki w czekoladzie z lodowym nadzieniem i wiele innych pysznych słodkości.
Przepisy dla milionów ludzi cierpiących z powodu nadwrażliwości na produkty pszenne i mleczne
Szczegóły
Tytuł: Jedz bez glutenu, pszenicy i nabiału.Podtytuł: Kuchnia domowa
Autor: Antoinette Savill
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788381512398
Języki: polski
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 224
Format: 16.0x23.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.506 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Maluchy w lesie Mali przyjaciele
Zielona Sowa
Najlepszy powód, by żyć
Znak Literanova
Gdzie jest lama?
Edgard
Na przekór
Zysk i S-ka
Szczęście all inclusive
Filia
Już czytam sylabami Lotek i inne opowiadania
Zielona Sowa
Alzheimer nigdy więcej
Vital