Insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny to nie wyrok!
Anna Powierza, która na co dzień zmaga się z insulinoopornością, wie z doświadczenia, jakim problemem jest życie, gdy je się zdrowo, a jednak nadal się tyje.
Po postawieniu diagnozy udało jej się błyskawicznie schudnąć! Odzyskała też energię i harmonię wewnętrzną. Dziś dzieli się swoimi spostrzeżeniami i podpowiada, jak znaleźć odpowiedzi na pytania:
Czego unikać w diecie? Co z zajadaniem stresu? Czy istnieje dieta idealna dla osób chorych na insulinooporność? Jak dobierać najlepsze produkty spożywcze? Emocje ? jak sobie z nimi radzić? Jakie codzienne nawyki należy zmienić? Jak jeść i nie tyć? Jedzenie jest jednym z najistotniejszych elementów w życiu. Może być trucizną lub lekarstwem i pomocą w walce z chorobami. Dlatego warto wiedzieć, czym karmimy nasz organizm!
Szczegóły
Tytuł: Jak jeść, by nie tyć i nie chorowaćPodtytuł: insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny
Autor: Anna Powierza
Wydawnictwo: Pascal
ISBN: 9788381035255
Języki: polski
Rok wydania: 2019
Ilość stron: 304
Format: 16.0x21.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.55 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Opowieść Podręcznej
Wielka Litera
Insulinooporność. Leczenie dietą
Zwierciadło
Shuggie Bain
Poznańskie
Dom marionetek
Literackie
Nie widzę przeszkód
SQN - Sine Qua Non