Jak jeść, by nie tyć i nie chorować
insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny

Pascal

  • Rok wydania: 2019
  • Format: 16.0x21.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
42,90 PLN
Nasza cena
33,99 PLN
Oszczędzasz 21%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny to nie wyrok! Anna Powierza, która na co dzień zmaga się z insulinoopornością, wie z doświadczenia, jakim problemem jest życie, gdy je się zdrowo, a jednak nadal się tyje. Po postawieniu diagnozy udało jej się błyskawicznie schudnąć! Odzyskała też energię i harmonię wewnętrzną. Dziś dzieli się swoimi spostrzeżeniami i podpowiada, jak znaleźć odpowiedzi na pytania: Czego unikać w diecie? Co z zajadaniem stresu? Czy istnieje dieta idealna dla osób chorych na insulinooporność? Jak dobierać najlepsze produkty spożywcze? Emocje ? jak sobie z nimi radzić? Jakie codzienne nawyki należy zmienić? Jak jeść i nie tyć? Jedzenie jest jednym z najistotniejszych elementów w życiu. Może być trucizną lub lekarstwem i pomocą w walce z chorobami. Dlatego warto wiedzieć, czym karmimy nasz organizm!

Szczegóły

Tytuł: Jak jeść, by nie tyć i nie chorować
Podtytuł: insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny
Autor: Anna Powierza
Wydawnictwo: Pascal
ISBN: 9788381035255
Języki: polski
Rok wydania: 2019
Ilość stron: 304
Format: 16.0x21.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.55 kg

Recenzje