Biotechnologia żywności

Wydawnictwo Naukowe PWN

  • Rok wydania: 2020
  • Format: 16.0x23.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
1 - 3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
104,00 PLN
Nasza cena
96,87 PLN
Oszczędzasz 7%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 84,33 zł



Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych. Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia. W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności. Podręcznik Biotechnologia żywności jest znakomitym źródłem wiedzy dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.

Kraj produkcji: PL

Producent:
WYDAWNICTWO NAUKOWE PWN SPÓŁKA AKCYJNA
UL. GOTTLIEBA DAIMLERA 2
02-460 Warszawa (PL)
tel: 226954800
email: bok@pwn.com.pl


Szczegóły

Tytuł: Biotechnologia żywności
Autor: Włodzimierz Bednarski, Arnold
Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
ISBN: 9788301193621
Języki: polski
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 498
Format: 16.0x23.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.81 kg
Redakcja: Bednarski Włodzimierz, Reps Arnold

Recenzje