Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.
Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia.
W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności.
Podręcznik Biotechnologia żywności jest znakomitym źródłem wiedzy dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.
Szczegóły
Tytuł: Biotechnologia żywnościAutor: Włodzimierz Bednarski, Arnold
Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
ISBN: 9788301193621
Języki: polski
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 498
Format: 16.0x23.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.81 kg
Redakcja: Bednarski Włodzimierz, Reps Arnold
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Podstawy biotechnologii
Wydawnictwo Naukowe PWN
Fizjologia człowieka w zarysie
PZWL Wydawnictwo Lekarskie
Technologia produkcji wina
Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Zakreślacz Pastelowy Rose - różany (154654)
Faber-Castell
Zakreślacz pastelowy LILAC - liliowy (154656)
Faber-Castell
Zakreślacz jumbo żółty
Staedtler
Zakreślacz 490 - żółty
Pelikan