Outlet: uszkodzenie okładki bez wpływu na treść
Podręcznik napisany zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie ‘technik rolnik’ na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji rolniczej i R.16. Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej. Część I podręcznika obejmuje zagadnienia związane z anatomią i fizjologią zwierząt, żywieniem zwierząt i zoohigieną.
Podręcznik napisany zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie ‘technik rolnik’ na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji rolniczej i R.16. Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej. Część I podręcznika obejmuje zagadnienia związane z anatomią i fizjologią zwierząt, żywieniem zwierząt i zoohigieną.
Szczegóły
Tytuł: Rolnictwo, cz. I. Produkcja zwierzęca. Wiadomości podstawowe (Uszkodzona okładka)Autor: Anna Rekiel
Wydawnictwo: Hortpress
ISBN: 9788361574781
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 248
Format: 17,6x25,0
Oprawa: miękka