Podręcznik jest adresowany do uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Mogą korzystać z niego również uczniowie/słuchacze innego typu szkół, którzy chcieliby zrozumieć podstawy ekonomiczno-prawne.
Producent:
REA-SJ SP. Z O.O.
ul. Słoneczna 169
05-506 Kolonia Lesznowola (PL)
tel: +48226732816
email: [email protected]
Szczegóły
Tytuł: Podstawy ekonomiczne i prawne w hotelarstwiePodtytuł: Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa
Autor: Wajgner Maria, Tylińska Renata
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788371419935
Kategoria: Podręczniki
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Języki: polski
Rok wydania: 2008
Ilość stron: 302
Format: 16.6x23.4cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.5 kg