Dzięki książce czytelnik dowie się, jak skomponować prawidłową dietę, zmniejszającą stężenie cholesterolu (który jest jeden z czynników ryzyka zawału serca i udaru mózgu), jakie są mechanizmy przemiany tłuszczów i cholesterolu w organizmie. Autorzy podają liczne przepisy na potrawy, które skutecznie przyczyniają się do obniżania stężenia cholesterolu.
Szczegóły
Tytuł: Cholesterol pod kontroląAutor: Muller-Sven David, Raschke Katrin
Wydawnictwo: PZWL Wydawnictwo Lekarskie
ISBN: 9788320033663
Tytuł oryginału: Cholesterin naturlich senken
Język oryginału: niemiecki
Tłumacz: Skalska Maria
Języki: polski
Rok wydania: 2007
Ilość stron: 80
Format: 16.0x21.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.195 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Wielka księga ogrodów
sztuka zakładania i pielęgnacji
sztuka zakładania i pielęgnacji
WIEDZA I ŻYCIE HACHETTE LIVRE
Siadamy do stołu
Rodzinne obiady pyszne i niedrogie
Rodzinne obiady pyszne i niedrogie
Świat Książki
Network 1 Workbook
Oxford University Press
Kiedyś zrozumiesz
Dolnośląskie
Ta, którą nigdy nie byłam
W.A.B.
Tajemniczy ogród Lektura z opracowaniem + audiobook
Zielona Sowa
Sosna zwyczajna
Hodowla i ochrona
Hodowla i ochrona
Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Robinson Kruzoe
Nasza Księgarnia
Chopin
Żelazowa Wola
Żelazowa Wola
Nobilis
Idzie niebo ciemną nocą
Zielona Sowa