przepisy na proste i wyrafinowane przystawki kuchni hiszpańskiej
z jaj i mąki, warzyw i grzybów, z mięsem i rybami; wybór sałatek
dokładne instrukcje, ilustracje, cenne rady
Od stuleci do kieliszka sherry, wina czy piwa podawano w Hiszpanii tapas małe, aromatyczne przekąski z rybą, mięsem, warzywami albo sałatki. Od bakłażanów z rusztu, przez paprykę faszerowaną po różne rodzaje tortilli i... winniczki po andaluzyjsku.
Szczegóły
Tytuł: TapasWydawnictwo: Świat Książki
ISBN: 9788324705931
Rok wydania: 2007
Ilość stron: 160
Format: 21.0x27.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.864 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Świat w obrazkach. Boże Narodzenie
Olesiejuk
face2face Elementary Student's Book + DVD
Cambridge University Press