Potrawy z piwem budzą coraz większe zainteresowanie i znajdują gwarantowane powodzenie na stole. Wraz z powrotem do narodowych i regionalnych tradycji, piwo zaczyna zdobywać uznanie kucharzy, restauratorów, smakoszy, a także lekarzy. Piwo ma nie tylko niezastąpiony smak, ale również działa pozytywnie na nasze zdrowie - orzeźwia i pomaga w dolegliwościach przewodu pokarmowego. "Kuchnia piwosza" to zbiór przepisów znakomitych dań do piwa i z dodatkiem piwa: dań z baraniny, cielęciny, drobiu, dziczyzny, królika, wieprzowiny i wołowiny, które wzbudzą entuzjazm wśród zgromadzonych wokół stołu domowników i gości.
Szczegóły
Tytuł: Kuchnia piwoszaPodtytuł: Dania główne
Autor: Podgórka Barbara, Podgórski Adam, Jach Anna
Wydawnictwo: KREATOR
Kod paskowy: 9788373440296
ISBN: 8373440291
Języki: polski
Rok wydania: 2005
Ilość stron: 252
Format: 10x20cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.215 kg