Drób. Sposoby przyrządzania

Graf_ika

  • Rok wydania: 2021
  • Format: 16.5x24.0 cm
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Jutro (poniedziałek 2024-12-23)
Sugerowana cena
18,00 PLN
Nasza cena
16,14 PLN
Oszczędzasz 11%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 14,13 zł



Reprint broszurki z 1929 roku z łatwymi i smacznymi sposobami na przygotowywanie dań z drobiu. Autorka zebrała 60 przepisów na zupy, pieczenie, pasztety, zimne dania i podroby z kurcząt i kur, kapłonów i pulard, indyków, perliczek, gęsi, kaczek oraz gołębi. Opis pozycji: Oprawa miękka, broszurowa Ilość stron: 40 Format: 165 x 240 mm ISBN: 978-83-8244-026-3

Producent:
Wydawnictwo AMBER Sp. z o.o.
ul. Królewicza Jakuba 27 A
02-956 Warszawa (PL)
tel: kontakt@wydawnictwoamber.pl
email:

Podmiot odpowiedzialny:
Wydawnictwo AMBER Sp. z o.o.
ul. Królewicza Jakuba 27 A
02-956 Warszawa (PL)
tel: kontakt@wydawnictwoamber.pl
email:


Szczegóły

Tytuł: Drób. Sposoby przyrządzania
Autor: Elżbieta Kiewnarska
Wydawnictwo: Graf_ika
Kod paskowy: 9788382440263
ISBN: 978-83-8244-026-3
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 40
Format: 16.5x24.0 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.08 kg

Recenzje

Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: