Prezentowane w pierwszej części receptury dedykujemy zwolennikom sprawdzonych przez pokolenia receptur, w więc tym wszystkim smakoszom, którzy cenią sobie dania dobrze zadomowione w naszej kuchni. Znajdą tu oni mnóstwo wybornych pomysłów na potrawy o zdecydowanie tradycyjnym charakterze.
Jeśli jednak niespodziewanie najdzie Cię ochota na spróbowanie specjału dotąd nieznanego, gorąco zachęcamy do zajrzenia do drugiej części naszej publikacji i przyrządzenia czegoś nowoczesnego. Tą część bowiem dedykujemy entuzjastom kulinarnych nowinek, a więc tym wszystkim smakoszom, którzy lubią odkrywać dania z różnych stron świata, a w kuchni nie unikają eksperymentów.
Jeśli jednak niespodziewanie najdzie Cię ochota na spróbowanie specjału dotąd nieznanego, gorąco zachęcamy do zajrzenia do drugiej części naszej publikacji i przyrządzenia czegoś nowoczesnego. Tą część bowiem dedykujemy entuzjastom kulinarnych nowinek, a więc tym wszystkim smakoszom, którzy lubią odkrywać dania z różnych stron świata, a w kuchni nie unikają eksperymentów.
Szczegóły
Tytuł: Tradycyjna kuchnia babci / Nowoczesna kuchnia mamyAutor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788382167917
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 288
Format: 18.5x24.5 cm
Oprawa: broszurowa
Waga: 0.788 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Kulisy Kulinarnej Akademii
Editio
Ewa gotuje ulubione
Promiss
Mistrz Smaku Gotuj z najlepszymi
Autorskie przepisy uczestników i jurorów akcji Mistrz Smaku
Autorskie przepisy uczestników i jurorów akcji Mistrz Smaku
Słowne (dawniej Burda Książki)
Cztery pory roku na Polanie Smaków
Słowne (dawniej Burda Książki)