Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin
(wyd. rozsz)

Rea

  • Rok wydania: 2021
  • Format: 16.5x23.5 cm
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
24,90 PLN
Nasza cena
20,32 PLN
Oszczędzasz 19%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.

Znajdziesz tu ponad 100 zdjęć oraz informacje na temat urządzeń i dodatków, dokładne wskazówki i rady profesjonalisty, wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach, porady pozwalające unikać błędów.

Szczegóły

Tytuł: Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin
Podtytuł: (wyd. rozsz)
Autor: Bernhard Gahm
Wydawnictwo: Rea
Kod paskowy: 9788379935062
ISBN: 978-83-7993-506-2
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 136
Format: 16.5x23.5 cm
Oprawa: miękka

Recenzje