Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.
Znajdziesz tu ponad 100 zdjęć oraz informacje na temat urządzeń i dodatków, dokładne wskazówki i rady profesjonalisty, wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach, porady pozwalające unikać błędów.
Znajdziesz tu ponad 100 zdjęć oraz informacje na temat urządzeń i dodatków, dokładne wskazówki i rady profesjonalisty, wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach, porady pozwalające unikać błędów.
Szczegóły
Tytuł: Wędzenie oraz domowy wyrób wędlinPodtytuł: (wyd. rozsz)
Autor: Bernhard Gahm
Wydawnictwo: Rea
Kod paskowy: 9788379935062
ISBN: 978-83-7993-506-2
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 136
Format: 16.5x23.5 cm
Oprawa: miękka
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Schleich 13797 Krowa rasy holstein
Schleich
Szycie jest łatwe
Słowne (dawniej Burda Książki)
Schleich Farm World, Koza (13828)
Schleich
Schleich Farm World, Owca (13882)
Schleich