Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania

Pascal

  • Rok wydania: 2021
  • Format: 16.2x23.5cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
54,90 PLN
Nasza cena
36,48 PLN
Oszczędzasz 34%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Wypróbuj niezawodne przepisy na bezglutenowe dania!

Chcesz ograniczyć gluten, mięso, nabiał lub cukier? Wydaje ci się, że bez nich twoje dania nie będą równie smaczne, a posiłki staną się mało różnorodne? Przygotowanie bezglutenowych pierogów, klusków czy bułeczek jest dla ciebie wyzwaniem nie do pokonania, a zdrowa dieta wydaje się pełna ograniczeń?

Agnieszka Bednarska po raz kolejny dzieli się zdobywaną przez lata wiedzą i doświadczeniem, dzięki którym bezglutenowe gotowanie zmieni się dla ciebie z trudnej sztuki w prawdziwą przyjemność! Poznaj właściwości bezglutenowych składników i zdrowych przypraw, naucz się przygotowywać roślinny nabiał, mieszać własne mąki i gotować przepyszne posiłki dla całej rodziny. Zainspiruj się daniami z różnych stron świata i raz na zawsze wyrzuć gluten ze swojej kuchni!

Zdrowo, pysznie, naturalnie. Czego chcieć więcej?


Szczegóły

Tytuł: Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania
Autor: Agnieszka Bednarska
Wydawnictwo: Pascal
ISBN: 9788381038249
Języki: polski
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 272
Format: 16.2x23.5cm
Oprawa: Twarda

Recenzje