Kultura bezpieczeństwa żywności
Istota i narzędzia pomiaru (wyd. 3 uaktualnione i zmienione)

CeDeWu

  • Rok wydania: 2021
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
1 - 3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
60,00 PLN
Nasza cena
57,76 PLN
Oszczędzasz 4%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 50,38 zł



Najnowsze wydanie pierwszej w Polsce monografii zgłębiającej temat kultury bezpieczeństwa żywności, wzbogacone o liczne uzupełnienia dotyczące wpływu zagrożenia związanego z pandemią COVID-19 oraz zmianami klimatu. Dodatkowo uwzględnione zostały zaistniałe zmiany w prawie w dokumentach normatywnych. Książka jest przeznaczonego dla wszystkich zainteresowanych promowaniem i wdrażaniem metod, postaw oraz wartości niezbędnych w zarządzaniu bezpieczeństwem żywności. Wśród zaprezentowanych zagadnień: - postawy definicyjne i założenia ogólnej istoty bezpieczeństwa oraz bezpieczeństwa żywności - zjawisko food crime (przestępstwa wymierzone w żywność i łańcuch żywnościowy) - problematyka klimatu i kultury bezpieczeństwa żywności, w tym próba ujęcia zjawiska kultury sprawiedliwego traktowania (just culture) oraz sygnalizowania w dobrej wierze (whistleblowing) - czynniki oraz uwarunkowania sprzyjające tworzeniu kultury bezpieczeństwa żywności - narzędzia pozwalające określić, zmierzyć i ocenić dojrzałość poziomu kultury bezpieczeństwa żywności w organizacji oraz wskazać na obszary wymagające doskonalenia - najnowsza literatura krajowa i zagraniczna dotycząca opisywanych kwestii.

Kraj produkcji: Polska

Producent:
CeDeWu Sp. z o.o.
ul. Żurawia 47/49
00-680 Warszawa (Polska)
tel: 22 374 90 20
email: redakcja@cedewu.pl


Szczegóły

Tytuł: Kultura bezpieczeństwa żywności
Podtytuł: Istota i narzędzia pomiaru (wyd. 3 uaktualnione i zmienione)
Autor: Małgorzata Z. Wiśniewska
Wydawnictwo: CeDeWu
ISBN: 9788381025287
Języki: polski
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 216
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka

Recenzje

Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: