Zawarta w 4 rozdziałach opowieść o historii i tradycji polskiej kuchni wsparta licznymi przepisami. Kulinarna wędrówka po Polsce pełna jest niespodzianek. Bogactwa i różnorodności polskiej kuchni doświadczymy w każdym regionie. Tradycyjne pieczywo i wędliny, domowe przetwory z owoców i warzyw, wspaniałe miody i niespotykana w innych krajach rozmaitość potraw z kaszy i ziemniaków. Do tego polska specjalność ? wyborne nalewki owocowe.
Szczegóły
Tytuł: Kuchnia Polska (wersja polska)Autor: Izabella Byszewska
Wydawnictwo: Parma Press
Seria: Kuchnia Polska
ISBN: 9788374191371
Języki: polski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 96
Format: 17.0x16.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.34 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Serce na temblaku
Literackie
Micro
Albatros
Trochę większy poniedziałek
Literackie
Herosi
Zysk i S-ka
Trening szczęścia
G+J Gruner+Jahr Polska
Play
Jaguar
Zagubione niebo
Literackie
Wzorzec zbrodni
SQN - Sine Qua Non
Przygodnik 2015/2016 365 dni dookoła świata z Nelą
Burda NG Polska