?Joanne Lee Molinaro przypomina nam, że najlepszą częścią każdego przepisu jest historia, która się za nim kryje. W swojej debiutanckiej książce kucharskiej dzieli się nie tylko wieloma wspaniałymi wegańskimi daniami koreańskimi (nie mogę się doczekać, aż ugotuję kolejne!), lecz także pokazuje samą siebie i swoich bliskich. Dzięki temu nie tylko lepiej gotujemy, ale też po prostu stajemy się lepsi?. JULIA TURSHEN, autorka bestsellera ?The New York Times? Simply Julia, podcastu Keep Calm i Cook On oraz założycielka Equity at the Table ?Koreańska kuchnia wegańska to nie tylko źródło świetnych przepisów, które od razu chce się wypróbować, ale i pasjonująca, wciągająca lektura. Obok kreatywnych pomysłów na dania z makaronu, przystawki banchan czy bajgle znajdziemy w niej rodzinne historie, które raz bawią, a innym razem wzruszają do łez?. JEANINE DONOFRIO, autorka książki kucharskiej Love and Lemons
Szczegóły
Tytuł: Koreańska kuchnia wegańskaPodtytuł: Przepisy i pomysły z kuchni mojej mamy
Autor: Joanne Lee Molinaro
Wydawnictwo: Purana
ISBN: 9788366200586
Tytuł oryginału: The Korean Vegan Cookbook
Język oryginału: angielski
Tłumacz: Światły Krzysztof
Języki: polski
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 340
Format: 20.0x26.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 1 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Umysł ponad nastrojem. Zmień nastrój poprzez zmianę sposobu myślenia
Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego