Zachęcamy do przyrządzania smacznych, zdrowych i tanich sałatek. Najprostsze w wykonaniu są sałatki z warzyw i owoców z dodatkiem świeżych lub suszonych ziół stanowiące przystawkę, zakąskę lub dodatek do dania mięsnego. Do sałatek stanowiących pełnowartościowe, pożywne danie, należy zaliczyć sałatki makaronowe oraz te z ryżu, kuskusu czy pęczaku.
Szczegóły
Tytuł: Sałatki na każdą okazjęAutor: Grykałowska Hanna
Wydawnictwo: Rea
Seria: Z OLIWKĄ
ISBN: 9788371419881
Języki: polski
Rok wydania: 2008
Ilość stron: 64
Format: 23.5x22.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.288 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Przyprawy i zioła
Kuchnia polska
Kuchnia polska
Literat
Sałatki. 109 przepisów. Fakt radzi 3/2011
Ringier Axel Springer Polska
969 porad idealnej pani domu
Ringier Axel Springer Polska
1000 naklejek dla dziewczynek
Olesiejuk
ABC ogrodnictwa (Reader's Digest)
Reader's Digest
Podkład laminowany Monster High
St. Majewski
Koloruj według liczb zeszyt 3
Alexander
Koloruj według liczb
Alexander
Realistyczne kolorowanki Rośliny
Alexander