Nie ma takiego gotowego dania, które zastąpiłoby smak przygotowanych w domu placków, pierogów, racuchów, naleśników. Z tą myślą wybraliśmy dla Państwa potrawy, które w naszej kulinarnej tradycji zajmują ważne miejsce, bo są wyjątkowo polskie i pyszne - 164 sprawdzone przepisy na kluski, placki, racuchy, naleśniki, pierogi, knedle, czyli prawdziwe domowe specjały.
Szczegóły
Tytuł: Specjały kuchni domowej czyli kluski pierożki racuchy i naleśnikiWydawnictwo: Prószyński i S-ka
Kod paskowy: 9788389325761
ISBN: 978-83-89325-76-1
Języki: polski
Rok wydania: 2008
Ilość stron: 176
Format: 16.0x23.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.41 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Najlepsze kotlety
Wilga
Dania z piekarnika
Wilga
Smaki i aromaty jesieni. 91 przepisów dla Ciebie
Ringier Axel Springer Polska