Pozycje te są zbiorem 75 sprawdzonych przepisów pochodzących z polskiej tradycyjnej kuchni.
Książka zawiera porady od czego zacząć własną produkcję słoików do spiżarni, jak wybierać warzywa i owoce oraz w jaki sposób tworzyć przetwory, aby nie straciły swoich walorów zdrowotnych.
Producent:
Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników
ul. Modra 23
87-800 Włocławek (Polska)
tel: 518014584
email: wydawnictwo@wydawnictwodr.pl
Szczegóły
Tytuł: Najlepsze przetwory warzywneAutor: Katarzyna Gubała
Wydawnictwo: Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników
ISBN: 9788374018166
Rok wydania: 2023
Ilość stron: 192
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Kociołkowanie po polsku. Sprawdzone przepisy
Studio Emka
Comfort food po Polsku
Pascal
Dania do pudełka Domowa dieta na każdą porę roku
Ringier Axel Springer Polska