Kociołkowanie? A cóż to takiego?
Dla mnie to bardzo wiele, przede wszystkim dlatego, że gdy za pierwszym razem przywieźliśmy z mężem do Polski kilka kociołków, nie wyobrażaliśmy sobie, że naszym przyjaciołom, znajomym, a potem już po prostu Polakom, spodoba się to tak bardzo. Udało się nam pokazać, że można inaczej spędzać wolny czas, wspólnie odpoczywając po trudnych chwilach codziennego życia. Kociołkowanie to nie tylko gotowanie zupy, to nowy styl weekendowego życia, przepyszne potrawy, udane imprezy i koniec nudy podczas wyjazdów. To nowa moda, która odpowiada każdemu, bo każdy, kto spróbuje, odnajdzie w kociołkowaniu coś fajnego dla siebie.
Ewa Hangel autorka książek kulinarnych (Kociołkowanie po polsku, Vege kociołkowanie). W gotowaniu szuka nie elegancji i wyrafinowania, ale łatwości wykonania oraz wspaniałych, intensywnych smaków. Wielbicielka gotowania w jednym garnku.
Ewa Hangel autorka książek kulinarnych (Kociołkowanie po polsku, Vege kociołkowanie). W gotowaniu szuka nie elegancji i wyrafinowania, ale łatwości wykonania oraz wspaniałych, intensywnych smaków. Wielbicielka gotowania w jednym garnku.
Szczegóły
Tytuł: Kociołkowanie po polsku. Sprawdzone przepisyAutor: Ewa Hangel
Wydawnictwo: Studio Emka
ISBN: 9788367107228
Rok wydania: 2022
Ilość stron: 120
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Baśniobór. Tom 1
Wilga
Pyszne zdrowe przekąski
Olesiejuk
Blok zadań. Ortografia
Zielona Sowa
Zioła i nalewki
Bosz
Najlepsze przetwory warzywne
Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników