Ta książka całkowicie zmieni twoje spojrzenie na gotowanie w plenerze!
Znajdziesz tu przepisy autorskie oraz klasyczne, przeniesione z kuchni tradycyjnej do polowej, by żar z ogniska dodał im prawdziwego ognia. Wypróbujesz zaskakujące połączenia składników, poznasz nowe techniki gotowania i stworzysz smaki, których nie da się uzyskać na domowej kuchence!
Ciesz się kulinarnymi przygodami i biesiadowaniem w dobrym towarzystwie. Zorganizuj prawdziwą ucztę w ogrodzie czy przy ognisku, wypraw przyjęcie dla dzieci, oczaruj drugą połówkę randką w plenerze. Może i w tobie obudzi się chęć pierwotnego gotowania?
Zostań fire chefem – poznaj kuchnię ognia!
Znajdziesz tu przepisy autorskie oraz klasyczne, przeniesione z kuchni tradycyjnej do polowej, by żar z ogniska dodał im prawdziwego ognia. Wypróbujesz zaskakujące połączenia składników, poznasz nowe techniki gotowania i stworzysz smaki, których nie da się uzyskać na domowej kuchence!
Ciesz się kulinarnymi przygodami i biesiadowaniem w dobrym towarzystwie. Zorganizuj prawdziwą ucztę w ogrodzie czy przy ognisku, wypraw przyjęcie dla dzieci, oczaruj drugą połówkę randką w plenerze. Może i w tobie obudzi się chęć pierwotnego gotowania?
Zostań fire chefem – poznaj kuchnię ognia!
Kraj produkcji: PL
Producent:
Pascal
Zapora 25
43-382 Bielsko-Biała (Polska)
tel: 338282888
email: pascal@pascal.pl
Szczegóły
Tytuł: Jedzenie, że ogień. Niebanalna uczta w plenerze. Grill, ognisko, kociołek, rusztAutor: Patrycja Walter-Zagórska
Wydawnictwo: Pascal
ISBN: 9788381039642
Języki: polski
Rok wydania: 2023
Ilość stron: 256
Format: 16.2x23.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.6 kg
Kraj produkcji: PL
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Leśna kuchnia
Pascal
Kociołkowanie po polsku. Sprawdzone przepisy
Studio Emka
Vademecum survivalowe. Wydanie II
Bezdroża
Leśna kuchnia
Pascal