Sztuka kulinarna ma w sobie coś z magii. Na jej niezwykłość wpływa różnorodność aromatów, bogactwo kolorów i smaków. Ta książka – dzięki prostym instrukcjom przedstawiającym kolejne etapy przygotowania wypieków i deserów oraz efektownym fotografiom – nauczy cię robić smakowite kremy i musy oraz przygotowywać tarty i tartaletki, owocowe i czekoladowe muffiny, bezy, dobre na przegryzkę ptysie, eklerki i makaroniki, a także klasyczne ciasta i niezwykłe pyszności o niepowtarzalnym smaku. Zawarte w książce porady autorki i podpowiedzi mistrzów cukiernictwa sprawią, że magia zawita również do twojej kuchni.
Kraj produkcji: Polska
Producent:
Wydawnictwo RM sp. z o.o.
Mińska 25
03-808 Warszawa (Polska)
tel: 22 870 60 46
email: handlowy@rm.com.pl
Szczegóły
Tytuł: Ciasta i desery krok po krokuAutor: Marianne Magnier-Moreno
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788381517782
Języki: polski
Rok wydania: 2023
Ilość stron: 192
Format: 16.2x23.5cm
Oprawa: Miękka
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Pieśń o płomieniach i mroku. Tom 2
We need YA