Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna

Pascal

  • Rok wydania: 2023
  • Format: 17x24 cm
  • Oprawa: twarda
Wysyłka:
Jutro (wtorek 2024-05-07)
Sugerowana cena
79,99 PLN
Nasza cena
54,13 PLN
Oszczędzasz 33%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 48,49 zł



Włoska kuchnia to luz, zabawa, radość i bycie razem. Wystarczy kilka prostych składników i minimum czasu, by stworzyć wyborne danie. Przekonaj się sam, co makaroniarz zrobi z…

Emilliano Castagna nauczy cię czerpać przyjemność z gotowania i dobrze bawić się w kuchni w prawdziwie włoskiej atmosferze. Znajdziesz tu 130 przepisów na oryginalne włoskie potrawy mięsne i wegetariańskie, wyborne makarony oraz pyszne desery. Spróbuj linguine z Gorgonzolą i ‘Ndują, pieczonej ricotty w pomidorkach cherry czy cotolette z prosciutto cotto, przygotuj domowy likier bazyliowy, skosztuj ciasta ryżowego lub biscotti z figami. Buonissimo!

Przy każdym daniu, oprócz składników i opisu przygotowania, znajdziesz również kod QR do filmiku instruktażowego, dzięki czemu z gotowaniem poradzą sobie nawet początkujący kucharze!

Wejdź do Włoskiej Akademii Kulinarnej i naucz się gotować jak prawdziwy Włoch!


Szczegóły

Tytuł: Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna
Autor: Emiliano Castagna .
Wydawnictwo: Pascal
Kod paskowy: 9788383171777
ISBN: 978-83-8317-177-7
Rok wydania: 2023
Ilość stron: 288
Format: 17x24 cm
Oprawa: twarda

Recenzje