Kuchnia wegańska to inspirujący alternatywny styl życia, myślenia i żywienia. Obecnie istnieje wiele ciekawych wersji dań roślinnych – nie muszą być monotonne i pozbawione atrakcyjności. Możliwość czerpania z bogactw kuchni całego świata oraz dostępność egzotycznych produktów, przypraw i receptur urozmaicają naszą kuchnię.
W książce znajdą Państwo dania wegańskie o niskim indeksie glikemicznym, przeznaczone zarówno dla osób stosujących dietę roślinną, jak i chcących poprawić zdrowie lub zredukować masę ciała. Przepisy uwzględniają wysokość IG oraz ilość porcji. Obejmują między innymi pomysły na szybkie przekąski, kolorowe sałatki, sycące dania główne i pyszne desery.
Smacznego!
W książce znajdą Państwo dania wegańskie o niskim indeksie glikemicznym, przeznaczone zarówno dla osób stosujących dietę roślinną, jak i chcących poprawić zdrowie lub zredukować masę ciała. Przepisy uwzględniają wysokość IG oraz ilość porcji. Obejmują między innymi pomysły na szybkie przekąski, kolorowe sałatki, sycące dania główne i pyszne desery.
Smacznego!
Szczegóły
Tytuł: Kuchnia wegańska. Niski indeks glikemicznyAutor: Marta Krawczyk
Wydawnictwo: SBM
ISBN: 9788383481128
Języki: polski
Rok wydania: 2024
Ilość stron: 192
Format: 16.5 x 24.0 cm
Oprawa: Twarda
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Kuchnia wegańska
Przepisy na zdrowe życie
Przepisy na zdrowe życie
Olesiejuk
Insulinooporność. Leczenie dietą
Zwierciadło
Królestwo zup
Harde