Mięso i inne przysmaki z ogniska

Multico

  • Rok wydania: 2018
  • Format: 15.0x21.5cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
35,00 PLN
Nasza cena
22,12 PLN
Oszczędzasz 37%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Jak przyrządzić smakowite potrawy na ognisku? Trzask płonącego drewna, zapach dymu i smakowitych potraw w każdym wywołuje pozytywne skojarzenia. Ale gotowanie w plenerze to coś więcej. To znakomita okazja do aktywnego spędzenia czasu z rodziną i przyjaciółmi. Warto poznać oryginalne sposoby przyrządzania smakołyków na ognisku. Spróbuj przygotować wyjątkowy posiłek na świeżym powietrzu. Przekonaj się, że najprostsza potrawa smakuje wybornie pod gołym niebem. Przeczytaj i wypróbuj! ? Jak przygotować, podtrzymać i bezpiecznie zgasić ognisko ? Jakie garnki i inne akcesoria mogą się przydać ? Jak najlepiej piec w żarze i nad żarem ? Jak gotować i piec na ogniu ? 60 oryginalnych przepisów kuchni plenerowej Teraz już wiesz, co jest potrzebne do gotowania w plenerze. Zaproś przyjaciół i do dzieła!

Szczegóły

Tytuł: Mięso i inne przysmaki z ogniska
Autor: Carsten Bothe
Wydawnictwo: Multico
Seria: TRADYCYJNY SMAK
ISBN: 9788370737627
Tytuł oryginału: Auf offenem Feuer. Grillen, Braten, Kochen
Język oryginału: niemiecki
Tłumacz: Mazur Krystyna
Języki: polski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 120
Format: 15.0x21.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.37 kg

Recenzje