W poradniku omówiono rodzaje wegetarianizmu, a także scharakteryzowano poszczególne grupy produktów - z uwzględnieniem ich wartości odżywczych.
Szczegóły
Tytuł: WegetarianizmPodtytuł: Zalety i wady
Autor: Maria Halina Borawska, Magdalena Malonowska
Wydawnictwo: PZWL Wydawnictwo Lekarskie
ISBN: 9788320038651
Języki: polski
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 120
Format: 14.0x20.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.18 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Przyprawy i zioła
Kuchnia polska
Kuchnia polska
Literat
Marek Hłasko Listy
Agora
Zniszcz ten dziennik
Kreatywna Destrukcja
Kreatywna Destrukcja
K.E. Liber
Kipi kasza
Samo Sedno
Dziewczynka, która uratowała Gwiazdkę
Zysk i S-ka