Fachowe porady i wskazówki pozwalające zmniejszyć wydatki na jedzenie bez utraty jakości, ilości i smaku - tabele produktów sezonowych, podstawowe przepisy oraz pożyteczne metody przechowywania i mrożenia jedzenia, pomagające najkorzystniej spożytkować zakupione produkty. Ponad 200 inspirujących przepisów na tanie, ale pyszne zupy, przystawki, główne dania i desery - delektuj się niemal za darmo sycącą zupą z ciecierzycy, zapiekanką z cukinii i ziemniaków lub jagnięciną duszoną z fasolką szparagową i cebulą czy puddingiem czekoladowym z rumowym kremem budyniowym.
Dokładne instrukcje, towarzyszące każdemu etapowi przygotowywania potrawy, przedstawione na ponad 800 zdjęciach. Prosty klucz pokazujący szacunkowy koszt każdej potrawy, dzięki czemu łatwo wybierać, planować i łączyć poszczególne dania.
Dokładne instrukcje, towarzyszące każdemu etapowi przygotowywania potrawy, przedstawione na ponad 800 zdjęciach. Prosty klucz pokazujący szacunkowy koszt każdej potrawy, dzięki czemu łatwo wybierać, planować i łączyć poszczególne dania.
Producent:
Dressler Dublin sp. z o.o
ul. Poznańska 91
05-850 Ożarów Mazowiecki (PL)
tel: +48 22 733 50 00
email: wydawnictwo@dressler.com.pl
Szczegóły
Tytuł: Mądre gotowanieWydawnictwo: Bellona
ISBN: 9788311114036
Liczba tomów: 1
Numer tomu: 1
Tytuł oryginału: THE CLEVER COOK
Język oryginału: angielski
Tłumacz: Rabsztyn Magdalena
Języki: polski
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 256
Format: 23.6 x 30.5 cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.6 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Grzegorz Łapanowski smakuje
G+J Gruner+Jahr Polska
Zdrowie mężczyzny
Poradnik
Poradnik
Alma-Press
Z małą ilością tłuszczu
Olesiejuk
Przyjęcia. Szybko i smacznie
Olesiejuk
4 GODZINNY MISTRZ KUCHNI TW
Laurum
Pijmy za miłość
MTJ