Bez warzyw trudno dzisiaj wyobrazić sobie smakowicie zastawiony stół. Są nie tylko nieocenionym dodatkiem smakowym do najwykwintniejszych potraw, ale także dekoracją - w zdecydowanej większości jadalną.
Bogactwo form przekłada się wprost na bogactwo możliwości ich wykorzystania, czego ta książka jest znakomitym przykładem.
Bogactwo form przekłada się wprost na bogactwo możliwości ich wykorzystania, czego ta książka jest znakomitym przykładem.
Szczegóły
Tytuł: Potrawy na parze, duszone i w gorącej kąpieliAutor: Hydzik-Żmuda Marta
Wydawnictwo: Ad Oculos
ISBN: 9788376130095
Języki: polski
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 224
Format: 12.5x19.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.18 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Nudzimisie
Skrzat
Pokój Wam Dar wielkiej miłości
Prószyński i S-ka
Ideały wychowania w edukacji muzycznej w II Rzeczypospolitej
Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego
Szpiedzy w Warszawie
Sonia Draga
Betlejemska Nowina (Digipack)
4ever Music