To kuchnia o zasłużonej międzynarodowej reputacji. Jednak oprócz dań znajdujących się w menu wielogwiazdkowych restauracji istnieje bogaty repertuar regionalnych potraw, które wykorzystują miejscowe, sezonowe składniki.
Szczegóły
Tytuł: Kuchnia francuskaAutor: Woodward Sarah
Wydawnictwo: Publicat
ISBN: 9788324595457
Tytuł oryginału: The Food of France
Język oryginału: angielski
Tłumacz: Berowski Liwiusz
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 208
Format: 22.8x26.4cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.03 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Pasja życia
Muza
Księga smaków Prowansji
Buchmann
Księga Szefów Kuchni
G+J Gruner+Jahr Polska
Coco Chanel Sypiając z wrogiem
Marginesy
One trzy i cesarz
Amber