Podstawowe sposoby gotowania i przepisy dla początkujących
Kto by nie chciał gotować jak słynny szef kuchni! Z tą książką sukces osiągnie nawet ten, kto w kuchni stawia dopiero pierwsze kroki. W ponad 100 przepisach jasno i dokładnie opisane zostały podstawowe techniki gotowania oraz sposoby przyrządzania zup, sosów i potraw
z mięsa. Kolejne etapy pracy są zilustrowane ponad 150 zdjęciami przedstawiającymi krok
po kroku najważniejsze czynności. Książka zawiera wiele cennych informacji o składnikach oraz praktyczne porady dotyczące gotowania oraz wskazówki, jak sobie poradzić, gdy coś się nie uda. Dlatego sukces w gotowaniu odniesie też osoba, która dopiero rozpoczyna swoją przygodę z kuchnią.
Kto by nie chciał gotować jak słynny szef kuchni! Z tą książką sukces osiągnie nawet ten, kto w kuchni stawia dopiero pierwsze kroki. W ponad 100 przepisach jasno i dokładnie opisane zostały podstawowe techniki gotowania oraz sposoby przyrządzania zup, sosów i potraw
z mięsa. Kolejne etapy pracy są zilustrowane ponad 150 zdjęciami przedstawiającymi krok
po kroku najważniejsze czynności. Książka zawiera wiele cennych informacji o składnikach oraz praktyczne porady dotyczące gotowania oraz wskazówki, jak sobie poradzić, gdy coś się nie uda. Dlatego sukces w gotowaniu odniesie też osoba, która dopiero rozpoczyna swoją przygodę z kuchnią.
Szczegóły
Tytuł: Gotowanie krok po krokuPodtytuł: Podstawowe sposoby gotowania i przepisy dla początkujących
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: MAK
Seria: Gotowanie / Pieczenie krok po kroku
Kod paskowy: 9783939991441
ISBN: 978-39-399-9144-1
ISSN: 9783939991441
Tytuł oryginału: Kochen step by step
Język oryginału: niemiecki
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 144
Format: 19x26 cm
Oprawa: Twarda
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Pożegnanie z uproszczeniami
ARCANA
Inicjały zbrodni
Literackie
Ciało pamięta. Psychofizjologia traumy i terapia osób po urazie psychicznym
Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego