Gotowanie na parze

Dragon

  • Rok wydania: 2009
  • Format: 17.0x24.5cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
30,00 PLN
Nasza cena
20,25 PLN



Gotowanie na parze nie jest chwilową modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metoda przyrządzania posiłków. W porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości.

Gotowanie przez parowanie, odpowiednie dla większości potraw, ma zdecydowaną przewagę nad innymi technikami kulinarnymi. Posiłki przygotowane na parze są zdecydowanie bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są one zdrowsze i lżejsze.

Szczegóły

Tytuł: Gotowanie na parze
Autor: Drewniak Mirek
Wydawnictwo: Dragon
ISBN: 9788361582441
Języki: polski
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 112
Format: 17.0x24.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.53 kg

Recenzje